sobota (08.06)
Brak pozycji do wyświetlenia
06:00 Ucztuj z Nadią
magazyn kulinarny
06:45 Ugotuj mi, mamo! 3
magazyn kulinarny
07:15 Telesprzedaż
magazyn reklamowy
08:00 Jakubiak rozgryza Maltę
magazyn kulinarny
08:25 M jak mięso 7
serial dokumentalny odc. 4, sezon 7
08:55 Domowa piekarnia Kucharskiego 3
magazyn kulinarny
09:25 ABC gotowania - słodkości
magazyn kulinarny
09:55 Dzień dobry, śniadanie 2
magazyn kulinarny
10:25 Moje smaki wsi
serial dokumentalny odc. 1
10:50 Moje smaki wsi
serial dokumentalny odc. 2
11:20 Kudłacze na motorach - znów w domu 3
serial dokumentalny odc. 5, sezon 3
12:25 Podróż przez smaki Chin 3
serial dokumentalny odc. 7, sezon 3
13:25 Jamie & Jimmy's Food Fight Club 5
serial dokumentalny odc. 2, sezon 5
14:25 Bosacka daje radę 2
magazyn poradnikowy
14:55 Słodka jak Sugar
magazyn kulinarny
15:25 ABC gotowania - kuchnia meksykańska
magazyn kulinarny
15:55 Dzień dobry, śniadanie 2
magazyn kulinarny
16:25 Jakubiak rozgryza Wietnam
magazyn kulinarny
17:00 M jak mięso 7
serial dokumentalny odc. 4, sezon 7
17:30 Bosacka daje radę 2
magazyn poradnikowy
18:00 Jamie Oliver: Superfood na co dzień
serial dokumentalny odc. 4
18:55 ABC gotowania - kuchnia amerykańska
magazyn kulinarny
19:25 Dzień dobry, śniadanie 2
magazyn kulinarny
19:55 Ainsley i śródziemnomorska potęga smaków
serial dokumentalny odc. 4
20:50 Ainsley i śródziemnomorska potęga smaków
serial dokumentalny odc. 5
21:45 M jak mięso 7
serial dokumentalny odc. 4, sezon 7
22:15 Zgrillowani
magazyn kulinarny
22:45 Bosacka daje radę 2
magazyn poradnikowy
23:15 Domowa piekarnia Kucharskiego 3
magazyn kulinarny
23:45 Jakubiak rozgryza Polskę
magazyn kulinarny
00:15 Z miłości do chleba
serial dokumentalny odc. 6
00:50 Ucztuj z Nadią
magazyn kulinarny
01:40 Czekolada według Rachel Khoo
serial dokumentalny odc. 3
02:10 Jakubiak rodzinnie 2
magazyn poradnikowy
02:40 David w Europie 5
magazyn poradnikowy
03:10 Desery Dekera
magazyn kulinarny
03:40 Jagny Niedzielskiej kuchnia bez resztek 2
magazyn kulinarny
04:05 Zielona rewolucja Marty Dymek - Tajlandia
magazyn kulinarny
04:35 365 obiadów Mariety Mareckiej 6
magazyn kulinarny
05:05 Czy na pewno umiesz gotować? 2
reality show
05:30 Czy na pewno umiesz gotować? 2
reality show
{ "seances":{ "138820330": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Brytyjka o jordańskich korzeniach, Nadia Sawalha, od dziecka pasjonuje się gotowaniem, które w jej wielokulturowej rodzinie celebrowano z radością i pasją. W każdym odcinku wraz ze swoimi gośćmi przyrządza potrawy oparte na kuchni typowej dla danego zakątka świata. Prezentuje proste przepisy na egzotyczne potrawy, które urozmaicą codzienny jadłospis.", "duration": " 45 min.", "age_rating": 12 }, "138820331": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Daria Ładocha gotuje razem z mamami i ich pociechami. Robi to w sposób zabawny, nieprzewidywalny i naturalny. Oprócz pomysłów na dania dzieli się praktycznymi radami dotyczącymi zdrowego odżywiania.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 0 }, "138820332": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn reklamowy", "synopsis": "Prezentacja produktów przydatnych w każdym domu.", "duration": " 45 min.", "age_rating": 0 }, "138820333": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Tomasz Jakubiak przemierza słoneczną wyspę na Morzu Śródziemnym, by okrywać jej smaki i zgłębiać wielokulturowe dziedzictwo. Malta ma bogatą historię, która odcisnęła swoje piętno także na tutejszej kuchni. Mistrz kulinarny rozpoczyna swoją podróż od pełnej zabytków stolicy, Valletty. Potem odwiedza rybacką wioskę i malowniczą wysepkę Gozo. Rozmawia z szefami kuchni, producentami żywności i lokalnymi smakoszami. Nie tylko próbuje tradycyjnych przysmaków, ale też gotuje z miejscowymi kucharzami.", "duration": " 25 min.", "age_rating": 12 }, "138820334": { "type" : "2", "ser_episode": "4, sezon 7", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak biorą na warsztat mięsne dania serwowane na ulicach w różnych krajach świata. Sprawdzą, co jest popularne w Wietnamie, Korei, Malezji, Turcji, Meksyku, Japonii, Stanach Zjednoczonych i we Włoszech. Głównym składnikiem wszystkich próbowanych potraw musi być oczywiście mięso.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138820335": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Piotr Kucharski pokazuje, jak przygotować klasyczne polskie wypieki. Nie zabraknie specjałów z różnych stron świata.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138820336": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Marieta Marecka udowadnia, że każdy może przygotować wyborne ciasta i desery. Dzięki jej radom nawet początkujący kucharz jest w stanie poradzić sobie z tym zadaniem. Mistrzyni kulinarna krok po kroku pokazuje, jak upiec podstawowe ciasta. Podaje przepisy na biszkopt, kruche wypieki, sernik czy bezę. Nie zabraknie też bardziej wyrafinowanych słodkości, jak tort i rolada.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138820337": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Martyna Chomacka pokaże, jak wygląda idealne śniadanie podróżnika i zdradzi sprawdzone pomysły na Wielkanoc. Przygotuje m.in. pożywną szakszukę z chorizo i pomidorami oraz faszerowane jajka. Na jej stole pojawią się także owocowo-warzywne koktajle, pasty śniadaniowe, suflety, tosty, naleśniki, placuszki i kiszonki.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138820338": { "type" : "2", "ser_episode": "1", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Julius Roberts pracował jako szef kuchni w Londynie, ale porzucił życie i karierę w wielkim mieście. Teraz prowadzi niewielką farmę w nadmorskim hrabstwie Dorset. Uprawia warzywa i owoce, hoduje kury i kozy, a z uzyskanych składników gotuje proste i pyszne posiłki. Młodzieńczy entuzjazm, z jakim oddaje się swojej pracy, sprawiły, że stał się sensacją mediów społecznościowych, a jego kulinarne poczynania śledzą tysiące fanów.", "duration": " 25 min.", "age_rating": 12 }, "138820339": { "type" : "2", "ser_episode": "2", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Julius Roberts pracował jako szef kuchni w Londynie, ale porzucił życie i karierę w wielkim mieście. Teraz prowadzi niewielką farmę w nadmorskim hrabstwie Dorset. Uprawia warzywa i owoce, hoduje kury i kozy, a z uzyskanych składników gotuje proste i pyszne posiłki. Młodzieńczy entuzjazm, z jakim oddaje się swojej pracy, sprawiły, że stał się sensacją mediów społecznościowych, a jego kulinarne poczynania śledzą tysiące fanów.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138820340": { "type" : "2", "ser_episode": "5, sezon 3", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "David Myers i Si King udają się w podróż wzdłuż zachodniego wybrzeża Wielkiej Brytanii, szlakiem lokalnych specjałów, pubów i restauracji. Przemierzą dziesięć hrabstw - od Szkocji po Devon. Będą podziwiać tamtejszą kuchnię i niezwykłe krajobrazy. Odwiedzą farmerów i właścicieli małych przetwórni produkujących żywność.", "duration": "1 godz. 5 min.", "age_rating": 12 }, "138820341": { "type" : "2", "ser_episode": "7, sezon 3", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Autorzy poznają bogatą tradycję kulinarną Państwa Środka. Przemierzają kraj, odkrywając charakterystyczne dla poszczególnych regionów dania, składniki i zwyczaje związane z przyrządzaniem, a także serwowaniem posiłków. Skupiają się nie tylko na ciekawych przepisach, przedstawiają też historie ludzi, dla których gotowanie i jedzenie jest ważnym aspektem życia.", "duration": "1 godz.", "age_rating": 12 }, "138820342": { "type" : "2", "ser_episode": "2, sezon 5", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Przyjaciele z dzieciństwa i znani na całym świecie szefowie kuchni, Jamie Oliver i Jimmy Doherty, po raz kolejny zapraszają na wspólne gotowanie. Tym razem kucharze zgłębiają tajniki brytyjskiej kuchni. W latach 80. wyspiarskie jedzenie nie cieszyło się zbyt dużą popularności, ale od tego czasu wiele się zmieniło. W programie pojawią się m.in. Lindsay Lohan, Salma Hayek, Martin Clunes i Tom Daley.", "attributes": "napisy", "duration": "1 godz.", "age_rating": 12 }, "138820343": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn poradnikowy", "synopsis": "Katarzyna Bosacka znów pokazuje, co jeść i jak robić zakupy, by nie marnować żywności, zdrowia i pieniędzy. Bierze pod lupę kolejne produkty spożywcze, uważnie czytając etykiety. Tłumaczy, jak oznaczane są konserwanty, barwniki i środki zagęszczające. Jednocześnie doradza, których substancji należy unikać.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138820344": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Założycielka popularnego kanału Sugarlady, Agata Stankiewicz, przyciąga fanów na swojego bloga kulinarną fantazją i wyrazistym stylem. W programie dzieli się przepisami na ciasta oraz desery. Prowadząca pokazuje, jak udekorować tort, by efekt był powalający. W odcinkach piecze m.in. brownie ze słonym karmelem, tartę z malinami i przepyszne pączki. Tym słodkim wypiekom nie da się oprzeć.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138820345": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Marieta Marecka bierze na warsztat klasyki kuchni meksykańskiej. Coraz więcej osób chce wzbogacić jadłospis o potrawy znane z restauracji i wakacyjnych podróży. Mistrzyni sztuki kulinarnej pokaże, jak przygotować idealną tortillę, przyrządzi mięsne albondigas con chipotle, chicharrón i picadillo. Poda treściwe zupy, potrawy na bazie jajek, a także dania z ryb i owoców morza. Nie zabraknie również słodkich propozycji na deser.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138820346": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Martyna Chomacka pokaże, jak wygląda idealne śniadanie podróżnika i zdradzi sprawdzone pomysły na Wielkanoc. Przygotuje m.in. pożywną szakszukę z chorizo i pomidorami oraz faszerowane jajka. Na jej stole pojawią się także owocowo-warzywne koktajle, pasty śniadaniowe, suflety, tosty, naleśniki, placuszki i kiszonki.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138820347": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Tomasz Jakubiak zbacza tym razem z europejskiego szlaku i udaje się na poszukiwanie oryginalnych smaków do Wietnamu. Podróż na południe Azji to świetna okazja, by spróbować czegoś nowego i urozmaicić jadłospis. Prowadzący jedzie do Hanoi, gdzie przekonuje się, że pho to coś znacznie więcej niż zupa. Poznaje także uroki Sajgonu oraz bogactwo kuchni ulicznej. Odwiedza lokalne targi i wietnamskich górali. Naśladując miejscowych kucharzy, przygotowuje własne wersje popularnych potraw.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 12 }, "138820348": { "type" : "2", "ser_episode": "4, sezon 7", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak biorą na warsztat mięsne dania serwowane na ulicach w różnych krajach świata. Sprawdzą, co jest popularne w Wietnamie, Korei, Malezji, Turcji, Meksyku, Japonii, Stanach Zjednoczonych i we Włoszech. Głównym składnikiem wszystkich próbowanych potraw musi być oczywiście mięso.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138820349": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn poradnikowy", "synopsis": "Katarzyna Bosacka znów pokazuje, co jeść i jak robić zakupy, by nie marnować żywności, zdrowia i pieniędzy. Bierze pod lupę kolejne produkty spożywcze, uważnie czytając etykiety. Tłumaczy, jak oznaczane są konserwanty, barwniki i środki zagęszczające. Jednocześnie doradza, których substancji należy unikać.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138820350": { "type" : "2", "ser_episode": "4", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Jamie Oliver w swoim kolejnym programie skupi się na daniach, które pomagają jak najdłużej cieszyć się zdrowiem. Aby sprawdzić, jak jedzenie wpływa na długość życia, odwiedza m.in. greckie wyspy.", "duration": " 55 min.", "age_rating": 12 }, "138820351": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Amerykańskie dania podbiły podniebienia ludzi na całym świecie. Marieta Marecka pokaże, jak przygotować najpopularniejsze z nich. Zacznie od pożywnego śniadania, smażąc idealne naleśniki, czyli słynne pancakes. Udowodni, że przyrządzenie domowych burgerów i hot-dogów wcale nie jest trudne, a efekt może być smakowity.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138820352": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Martyna Chomacka pokaże, jak wygląda idealne śniadanie podróżnika i zdradzi sprawdzone pomysły na Wielkanoc. Przygotuje m.in. pożywną szakszukę z chorizo i pomidorami oraz faszerowane jajka. Na jej stole pojawią się także owocowo-warzywne koktajle, pasty śniadaniowe, suflety, tosty, naleśniki, placuszki i kiszonki.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138820353": { "type" : "2", "ser_episode": "4", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Brytyjski szef kuchni Ainsley Harriott wyrusza katamaranem w rejs po Morzu Śródziemnym, by odkryć smaki tego regionu. Startuje na Korsyce, następnie zawija na Sardynię, do Marrakeszu, Sewilli, Granady i Jordanii. Zamierza dowiedzieć się, jakie lokalne przysmaki i potrawy trafiają na rodzinne stoły, targowiska i do lokali odwiedzanych przez dla miejscowych. Pokazuje nowe oblicze kuchni śródziemnomorskiej.", "duration": " 55 min.", "age_rating": 12 }, "138820354": { "type" : "2", "ser_episode": "5", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Brytyjski szef kuchni Ainsley Harriott wyrusza katamaranem w rejs po Morzu Śródziemnym, by odkryć smaki tego regionu. Startuje na Korsyce, następnie zawija na Sardynię, do Marrakeszu, Sewilli, Granady i Jordanii. Zamierza dowiedzieć się, jakie lokalne przysmaki i potrawy trafiają na rodzinne stoły, targowiska i do lokali odwiedzanych przez dla miejscowych. Pokazuje nowe oblicze kuchni śródziemnomorskiej.", "duration": " 55 min.", "age_rating": 12 }, "138820355": { "type" : "2", "ser_episode": "4, sezon 7", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak biorą na warsztat mięsne dania serwowane na ulicach w różnych krajach świata. Sprawdzą, co jest popularne w Wietnamie, Korei, Malezji, Turcji, Meksyku, Japonii, Stanach Zjednoczonych i we Włoszech. Głównym składnikiem wszystkich próbowanych potraw musi być oczywiście mięso.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138820356": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, udowadniają, że dania z grilla to nie tylko kiełbaski i karkówka. Przygotowują różnorodne przysmaki. Na stole pojawią się szaszłyki z łososia, steki z arbuza, bakłażany z sosem tahini, kanapki Sloppy Joe, hot-dogi Coney Island i wiele innych frykasów. Kulinarni eksperci pokażą, jak z wydobyć z pieczonych na grillu dań pełnię smaku i aromatu.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138820357": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn poradnikowy", "synopsis": "Katarzyna Bosacka znów pokazuje, co jeść i jak robić zakupy, by nie marnować żywności, zdrowia i pieniędzy. Bierze pod lupę kolejne produkty spożywcze, uważnie czytając etykiety. Tłumaczy, jak oznaczane są konserwanty, barwniki i środki zagęszczające. Jednocześnie doradza, których substancji należy unikać.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138820358": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Piotr Kucharski pokazuje, jak przygotować klasyczne polskie wypieki. Nie zabraknie specjałów z różnych stron świata.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138820359": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Tomasz Jakubiak prezentuje szlagiery polskiej kuchni w rozmaitych ciekawych odsłonach. Na rodzimych stołach od wieków pojawiają się bigos, żurek, gołąbki, pierogi, flaki czy pyzy. Prowadzący szuka przepisów w starych książkach kucharskich, by pokazać, jak tradycyjne dania zmieniały się na przestrzeni lat. Potem przyrządza wybraną potrawę w trzech wariantach. Do tego, podróżując po Polsce, poznaje lokalne wersje dań, z którymi postanowił się zmierzyć.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138820360": { "type" : "2", "ser_episode": "6", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Andrew Connole, założyciel renomowanej piekarni Sonoma w Australii, wyrusza w kulinarną, pełną inspiracji podróż, by skosztować chleba z różnych stron świata. Odwiedza Ateny, Berlin, San Francisco, Londyn, Paryż, Kopenhagę, Wiedeń i Maltę. Spotyka się z tamtejszymi piekarzami, poznaje lokalne receptury i próbuje słynnych wypieków. W każdym miejscu smakują one inaczej i przybierają inne formy.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 12 }, "138820361": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Brytyjka o jordańskich korzeniach, Nadia Sawalha, od dziecka pasjonuje się gotowaniem, które w jej wielokulturowej rodzinie celebrowano z radością i pasją. W każdym odcinku wraz ze swoimi gośćmi przyrządza potrawy oparte na kuchni typowej dla danego zakątka świata. Prezentuje proste przepisy na egzotyczne potrawy, które urozmaicą codzienny jadłospis.", "duration": " 50 min.", "age_rating": 12 }, "138820362": { "type" : "2", "ser_episode": "3", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Znawczyni sztuki kulinarnej i autorka bestsellerowych książek, Rachel Khoo, odwiedza renomowane europejskie wytwórnie czekolady. Pokazuje, jakich składników użyć, by stworzyć niebanalne połączenia. Opowiada o właściwościach i historii tego słodkiego specjału. Zdradza też swoje sprawdzone przepisy.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138820363": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn poradnikowy", "synopsis": "Gotowanie jest znakomitym pretekstem do spędzania czasu z rodziną. Znany szef kuchni Tomasz Jakubiak zachęca do dzielenia się z bliskimi pysznymi daniami. Sam z krewnymi i przyjaciółmi zaprezentuje proste pomysły na śniadanie, obiad i kolację. Nie zabraknie anegdot z życia kucharza oraz cennych wskazówek kulinarnych.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138820364": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn poradnikowy", "synopsis": "Szef kuchni David Gaboriaud zabiera widzów w podróż po smakach Rumunii, Bułgarii, Serbii i Węgier. Prowadzący spróbuje regionalnych potraw i odwiedzi najciekawsze restauracje, bary oraz bistra. Oprócz tego przyrządzi dania, które będą jego interpretacją lokalnych potraw, a także sprawdzi się w charakterystycznych dla tamtych regionów aktywnościach fizycznych.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138820365": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Propozycja dla wszystkich wielbicieli słodkości. Mistrz cukiernictwa Tomasz Deker wprowadzi widzów w wysublimowany świat deserów. W każdym odcinku prowadzący przedstawi trzy przepisy. Widzowie dowiedzą się m.in., jak przygotować mus cytrynowy, jakie formy wybrać do pieczenia ciast czy jak zrobić ozdobne czekoladowe kosze.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138820366": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Szefowa kuchni i propagatorka nurtu zero waste Jagna Niedzielska radzi, jak dobrze przygotować jadłospis i mądrze robić zakupy. Wszystko po to, by przy przyrządzaniu codziennych posiłków nie marnować jedzenia. W każdym odcinku gospodyni programu przygotuje dwie potrawy, wykorzystując łatwo dostępne składniki. Ponieważ swoje podejście do życia i gotowania wyniosła z rodzinnego domu, w jej kuchni pojawi się także mama, Alicja.", "duration": " 25 min.", "age_rating": 12 }, "138820367": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Marta Dymek udaje się w kulinarną podróż po egzotycznej Tajlandii. Każdy z odcinków serii posiada swój temat przewodni, którym jest jeden z najbardziej charakterystycznych i najciekawszych kulinarnie produktów stosowanych w kuchni tajskiej. Blogerka zaprezentuje jak dany produkt rośnie i opowie jak się go uprawia bądź produkuje. Na koniec wykorzysta je do przygotowania pysznych potraw, rodem z tajskiej restauracji.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138820368": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Prowadząca dzieli się pomysłami na oszczędne zakupy i smaczne dania. Prezentuje m.in. przepisy na potrawy wielkanocne i posiłki z grilla. Przekonuje, że gotowanie z dziećmi może być przyjemnością.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138820369": { "type" : "6", "type_descr": "reality show", "synopsis": "Mistrzowie domowej kuchni poznają prawdę o swoim kulinarnym talencie. Bohaterem każdego odcinka jest osoba zgłoszona przez rodzinę. Każdy myśli, że został wybrany ze względu na swoje zdolności. Tymczasem okazuje się, że bliscy mają już dość przesolonej lasagne, mdłej pomidorówki lub twardych schabowych, ale boją się powiedzieć to wprost kucharzowi amatorowi. Znany szef kuchni Andrzej Polan ocenia umiejętności swoich gości i pomaga im podszkolić się w trudnej sztuce gotowania", "duration": " 25 min.", "age_rating": 12 }, "138820370": { "type" : "6", "type_descr": "reality show", "synopsis": "Mistrzowie domowej kuchni poznają prawdę o swoim kulinarnym talencie. Bohaterem każdego odcinka jest osoba zgłoszona przez rodzinę. Każdy myśli, że został wybrany ze względu na swoje zdolności. Tymczasem okazuje się, że bliscy mają już dość przesolonej lasagne, mdłej pomidorówki lub twardych schabowych, ale boją się powiedzieć to wprost kucharzowi amatorowi. Znany szef kuchni Andrzej Polan ocenia umiejętności swoich gości i pomaga im podszkolić się w trudnej sztuce gotowania", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 } }, "dayInfo": { "lastOfType":{ "film": false, "series": [2024,6,9,2,10], "sport": false } } }